Cautare

4469 de rezultate pentru "niste fete de neil labute" (7.61 secunde)
Dupa luni intregi de certuri in instanta privind imprumutul pe care doreste sa-l contracteze Consiliul Judetului, nimeni nu a castigat, ba, mai mult, procesul se deruleaza ca si cum ar fi la inceput.
E munca multa, e praf in ochi si in buzunare, dar exista si posibilitatea de imbogatire rapida pentru unii. Doar pentru unii, caci restul raman sa dea cu sapa sau sa astepte ca, din cand in cand, cineva sa le dea un ajutor, fie el cat de mic.
"Consideram ca daca vorbim de o reforma a Constitutiei trebuie sa o facem de la radacini. ... Este nevoie de o reforma in ceea ce priveste Constitutia Romaniei, sau nu?", a declarat Cristian Parvulescu.
Textul adaptat al rugaciunii se regaseste in foaia de campanie a candidatilor PD-L pentru colegiile din Targu Mures, intitulata "Echipa antistres", fiind conceput de catre fiicele unuia dintre candidati, actorul Nicu Mihoc.
PSD Constanta are, in proportie de 90%, definitivata lista de propuneri pentru institutiile deconcentrate pe care le-a obtinut ca urmare a negocierilor si protocolului incheiat cu PD-L.
Nici nu ne asteptam ca sedinta convocata, ieri, de consilierii de la Mangalia sa fie una linistita.
Numerosi membri de partid, prieteni si simpatizanti s-au aflat, marti, la sediul central al Partidului Social Democrat, pentru a-i ura "La multi ani" presedintelui partidului, Mircea Geoana, care a implinit 51 de ani.
Dupa incidentul de ieri, cand in masina in care se afla Emil Boc a fost aruncat un ou de catre un cetatean, iata ca nici presedintele Traian Basescu nu scapa. Nu a fost vorba nici de rosii nici de oua aruncate in Traian Basescu.
Episodul cu numarul 32 al serialului scris de Stelian Tanase este dedicat mortii lui Gheorghe Gheorghiu Dej si il puteti citi in continuare.
Votul pe Legea pensiilor a fost masluit de presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, iar imaginile inregistrate la sedinta de plen de pe 15 septembrie demonstreaza acest lucru.
"Vad in Parlament, ba ca reduc TVA, ba reducerea cotei unice, ba ca nu stiu ce scutiri vor pentru fabricute de bere. ... Fac un ultimul apel, inainte de a fi prea tarziu.
De Paste, politicienii stau cu familiile si isi doresc sa nu auda de politica.
Istorioara mea este insa despre baieti rai, da’ rai (atentie, sunt incluse si fete). Intru zilele acestea in Gara de Nord a iubitei noastre capitale, Bucuresti. Aurolaci, hoti de buzunare, prostituate si, mai ales, o duhoare de WC-uri necuratate si suprasolicitate.
Cetateanul e mort Serviciul de urgenta 112 in varianta Traian Basescu: ... Pentru verificarea contului dumneavoastra de contributii la sistemul de sanatate, apasati 3. Pentru informatii despre ofertele speciale ale Salvarii in perioada de Craciun, Revelion si Paste, apasati 4.
Voi face o scoala pentru politicieni dupa ce plec de la Cotroceni, ca sa invat tinerii sa faca politica.
Campania electorala a celor doi, in lupta pentru castigarea sefiei Consiliului Judetean Dolj si a functiei de primar al Craiovei, va fi coordonata de europarlamentarul Marian Jean Marinescu Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca se va ocupa personal de coordonarea campaniei electorale a PDL in Dolj si mai cu seama a celor doi candidati la cele mai importante functii elective din judet:
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Drobeta", in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean, va organiza joi, incepand cu ora 10.00, pe Stadionul Angelescu, etapa judeteana a concursului cercurilor tehnico-aplicative de elevi "Prietenii Pompierilor".La concurs vor participa noua echipaje de fete si 15 echipaje de baieti, care vor avea de parcurs trei probe(o proba teoretica si doua probe practice).
Masurile luate de Traian Basescu si guvernul Boc in 2010 s-au intors impotriva initiatorilor. ... Ieri a fost si o reactie de respingere a arogantei guvernantilor. ... Aceeasi reactie din 2004 impotriva lui Nastase acuzat si el de aroganta si coruptie, si care l-a adus la Cotroceni pe Basescu.
Basescu in noaptea de decembrie 2004, dupa ultima infruntare televizata Basescu-Nastase. ... pe cine sa aleg intre cele doua fete ale aceluiasi demon? De ce e in stare Nastase, stiam; cine e de fapt Basescu, simteam.
Deutsche Welle, despre talerul cu doua fete Basescu Reputatul organ de presa german Deutsche Welle remarca, intr-un comentariu, un lucru care a scapat nepermis reprezentantilor USL, dar si presei in ansamblu, legat de duplicitatea incredibila a lui Traian Basescu.
google-analytics.com